done in 120seconds!

Marți 14.05.2013, din nou la atelier!

Vom începe cu lansarea noii teme! Apoi, de la 17.00 la 19.00 va avea loc susținerea proiectelor predate la C.A.S.A.! Ne-am bucurat să vedem că FAT are 70 de proiecte în concurs, și vă invităm să le trecem împreună în revistă(pe toate, nu doar cele 70)!

Astfel, susținerea se va face similar cu cea de la etapa ANALIZĂ/STRATEGIE ::: vă veți organiza pe grupe – fiecare grupă va avea propriul director cu poze; fiecare student va avea ca suport pentru susținere cele 3 fotografii cu macheta făcute înainte de vacanță și 120 de secunde în care să își expună conceptul/soluția! Aveți deja experiență cu tipul ăsta de susținere, sunteți fresh după vacanța…să decurgă totul ca la portocala mecanică am vrea!

De la 19, continuăm pe ateliere, unde vom discuta despre noua temă!

+
Până Marți 14.05.2013, la ora 16.00 fiecare grupă va încărca pe dropbox pozele planșelor&machetelor făcute înainte de vacanță – pozele vor fi prelucrate atent urmărind următoarele aspecte: planșele/machetele se vor încadra perfect în imagine, toate imaginile vor avea aceeași dimensiune, rezoluție și spectru de culoare (Xcm x Ycm, AAA dpi, RGB/CMYK/SEPIA/BW/ETC.), imaginile fi denumite cu numele autorului proiectului (de exemplu: POPESCU_m01, POPESCU_m02, POPESCU_m03, POPESCU_pl), m01/m02/m03 va desemna mereu același unghi din care s-a făcut fotografia.

Ne vedem marți la 16.00!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

1,000 Little Hammers

Contextual Library

arhitectura5tm

atelier proiectare an 5 F.A.U.T.

I TM

Pagina anului 1 de la Facultatea de Arhitectura Timisoara

%d blogeri au apreciat: