CLAUDIU TOMA
dr. arhitect
decan de an

ParasiteStudio

Claudiu TOMA este absolvent al Facultății de Construcții și Arhitectură din Timișoara, promoția 2003, masterand al aceleiași facultăți cu specializarea ,,Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice” în 2004, absolvent al cursului postuniversitar „Restaurarea suprafețelor” organizat de UNESCO şi Facultatea de Arhitectură Timișoara. De asemenea, este arhitect asociat in cadrul biroului PARASITE Studio din Timisoara si doctor in arhitectura cu teza „MEDIA LOCUIRE – directii in arhitectura locuintei contemporane”, sustinuta in cadrul UAUIM Bucureşti in anul 2015, sub indrumarea prof. dr. arh Ana Maria ZAHARIADE.

Untitled1
MAJA BÂLDEA
arhitect, doctorand UPT

densityarchitecture

Maja Bâldea este absolventă a Facultății de Construcții și Arhitectură din Timișoara promoția 2003, masterand al aceleiași facultăți cu specializarea Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice și în prezent doctorand al Facultății de Arhitectură Timișoara.
În 2003 fondează împreună cu Attila Wenczel și Claudiu Toma biroul Parasite Studio, în cadrul căruia desfășoară o activitate diversă și dinamică ce include proiecte de urbanism, reabilitare, arhitectură de interior și participarea la numeroase concursuri.
În prezent se bucura de statutul de asistent de cercetare si de liber-profesionist.


ANA BRANEA
dr. arhitect

Ana-Maria BRANEA este absolventă a Facultății de Arhitectură Timișoara, poromoția 2009, masterand a aceleiași facultăți cu specializarea Urbanism, în prezent doctorand UPT pe tematica Managementului Urban.

Din 2006 lucrează la Centrul de cercetare pentru planificare urbană Timișoara în cadrul Facultății de Arhitectură Timișoara, iar din 2011 este angajată la Arhitect Studio A, membru stagiar OAR si RUR.
RODICA DINA
arhitect

Rodica DINA este absolventă a Facultății de Arhitectură din cadrul UAUIM București, promoția 2006. În anul universitar 2004-2005 a beneficiat de o bursă de studiu Erasmus în Lisabona și a mers pe urmele lui Alvaro Siza Vieira. Şi-a făcut ucenicia în echipa SYAA și în atelierul lui Radu Mihăilescu.

Din 2010 este arhitect independent și în prezent colaborează cu Radu Mihăilescu.

DSC_0086
DANIELA NEGRIŞANU
arhitect, doctorand UPT

Daniela NEGRIŞANU este absolventă a Facultății de Arhitectură din Timișoara, promoția 2004, cu master în „Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice”, din cadrul aceleiași facultăți.

Din 2004 este cadru didactic asociat la Facultatea de Arhitectură din Timișoara, iar în prezent este doctorand UPT în domeniul arhitecturii și activează ca arhitect în cadrul firmei RD SIGN, fondată în 2011 împreuna cu arh. Răzvan Negrișanu.

 

COCO
CODRUŢA NEGRULESCU
arhitect, doctorand UPT

atelier  TREI – http://www.arhiforum.ro/arhitecti/codruta-negrulescu
Codruţa  NEGRULESCU este absolventă a Facultății de Construcții și Arhitectură din Timișoara, promoția 1999, masterand al aceleiași facultăți cu specializarea ,,Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice” și, în prezent, doctorand al Facultății de Arhitectură Timișoara. Este cadru didactic din anul 2000, iar între anii 2005 şi 2008 a fost decanul de an al anului II, Arhitectură.

În 2004 fondează împreună cu arh. Cosmin Bloju si arh. Victor Popovici biroul de arhitectură, atelier TREI.

În prezent este membră a OAR şi membră a RUR.


RĂZVAN OPRIȚA
arhitect, doctorand UPT

Răzvan OPRIȚA este absolvent al Facultații de Arhitectură din Timișoara în anul 2000, si al masterului aceleiași facultăți cu specializarea ,,Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice”. În prezent este doctorand al Facultății de Arhitectură Timișoara, cu tema ,,Arhitectura antiseismică, simbioza arhitectură – structură”. Este cadru didactic din anul 2000, iar din 2012 devine responsabil.

alma__preda-crop-209ubjx
ALMA PREDA
arhitect, masterand UPT

Sinestezia.Studio
Alma-Dia PREDA este absolventă a Facultății de Arhitectură din Timișoara, promoția 2013.
În 2012 beneficiază de bursă de studii la Institut superieur d’art et d’architecture Saint-Luc, Bruxelles, colaborând apoi în 2013 cu alți colegi arhitecți în vederea formării tinerei platforme de creație, Sinestezia.Studio.
Câștigătoare a G.E. Foundation Scholar-Leaders Program din partea International Institute of Education în anul II. de studii, se bucură să reia acea perioadă, de această dată, ca şi colaborator în cadrul atelierului de proiectare de la anul II.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

1,000 Little Hammers

Contextual Library

arhitectura5tm

atelier proiectare an 5 F.A.U.T.

I TM

Pagina anului 1 de la Facultatea de Arhitectura Timisoara

%d blogeri au apreciat: