COLECTIV PROFESORAL

CLAUDIU TOMA 
dr. arhitect | decan de an | ParasiteStudio  

Claudiu TOMA este absolvent al Facultății de Construcții și Arhitectură din Timișoara, promoția 2003, masterand al aceleiași facultăți cu specializarea ,,Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice” în 2004, absolvent al cursului postuniversitar „Restaurarea suprafețelor” organizat de UNESCO şi Facultatea de Arhitectură Timișoara. De asemenea, este arhitect asociat in cadrul biroului PARASITE Studio din Timisoara si doctor in arhitectura cu teza "MEDIA LOCUIRE - directii in arhitectura locuintei contemporane", sustinuta in cadrul UAUIM Bucureşti in anul 2015, sub indrumarea prof. dr. arh Ana Maria ZAHARIADE.
DSC_0086
DANIELA NEGRIŞANU
dr. arhitect

Daniela NEGRIŞANU este absolventă a Facultății de Arhitectură din Timișoara, promoția 2004, cu master în „Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice”, din cadrul aceleiași facultăți.

Din 2004 este cadru didactic asociat la Facultatea de Arhitectură din Timișoara, iar în prezent este doctorand UPT în domeniul arhitecturii și activează ca arhitect în cadrul firmei RD SIGN, fondată în 2011 împreuna cu arh. Răzvan Negrișanu.
COCOCODRUŢA NEGRULESCU 
dr. arhitect | atelier  TREI - http://www.arhiforum.ro/arhitecti/codruta-negrulescu

Codruţa  NEGRULESCU este absolventă licenţiată a Facultății de Construcții și Arhitectură din Timișoara, promoția 1999. Între anii 1999 şi 2000 a urmat ciclul de studii aprofundate  din cadrul aceleiaşi facultăţi, specializându-se în „Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice". În anul 2021 obţine titlul de doctor în arhitectură cu o teză despre diferenţele de percepţie dintre arhitecţi şi profani în raport cu ceea ce consideră arhitecţii a fi arhitectură de calitate. Din anul 2004 activează împreună cu arh. Cosmin Bloju si arh. Victor Popovici în propriul birou de arhitectură, „atelier TREI”. Această activitate a fost recompensată cu premii în cadrul unor anuale şi bienale de arhitectură regionale şi naţionale. Este membră a organizaţiilor profesionale OAR şi RUR.
ȘTEFANA BĂDESCU
dr. arhitect
MIRELA SZITAR-SÎRBU 
dr. arhitect
LAURENȚIU STOIAN 
arhitect 
ALEXANDRA PASCOTESCU (VITAN)
arhitect, doctorand UAUIM

Alexandra PASCOTESCU este absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, promoția 2019. În anul universitar 2017/2018 a urmat cursurile programului de masterat al Facultății de Arhitectură din cadrul Université Catholique de Louvain din Tournai, Belgia,  iar în prezent este doctorand al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București, studiind tema reprezentării grafice în arhitectură.  

De-a lungul ultimilor ani de facultate a colaborat cu biroul de arhitectură Parasite Studio, iar de la absolvire și până în prezent lucrează ca arhitect în cadrul biroului de arhitectură RDsign Studio. Totodată, din anul 2019 este asitentă la Facultatea de Arhitectură și  Urbanism din Timișoara, în cadrul atelierului de proiectare al anului al II-a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

1,000 Little Hammers

Contextual Library

arhitectura5tm

atelier proiectare an 5 F.A.U.T.

I TM

Pagina anului 1 de la Facultatea de Arhitectura Timisoara

%d blogeri au apreciat: